Herrankukkaron kalaisännän reseptit

Resepti:

Taikinoitua lohta

5. joulukuuta 2025

Taikinaan kääritty kirjolohi sopii niin arkeen kun juhlaankin


  • Lohta (ilman nahkaa) 
  • Valmista voitaikinaa (kaupasta)
  • Kypsiä perunaviipaleita 
  • Paistettua purjosilppua

    Valmistus:
    Kauli taikinasta sopivan kokoisia paloja.
    Paista kevyesti lohipala ja jäähdytä kala kylmässä.
    Laita taikinan päälle perunaa, purjoa ja sen jälkeen lohipala ja sulje taikina paketiksi.
    Valele munankeltuaisella ja paista 220 C uunissa vähintään 15 minuuttia.

    Tarjoa sitruuna-tilli majoneesin kera. 

5. joulukuuta 2025
Taito, joka maksaa itsensä takaisin
5. joulukuuta 2025
Perkaaminen – puhtaan maun perusta
5. joulukuuta 2025
Hauduttamalla vähärasvainen kala pysyy mehukkaana
5. joulukuuta 2025
Makujen harmoniaa ja vaihtelua arkeen ja viikonlopun juhlistajaksi.