Herrankukkaron kalaisännän reseptit

Resepti:

Haudutettua kampelaa

5. joulukuuta 2025

Hauduttamalla vähärasvainen kala pysyy mehukkaana

4 Hengelle 


  • 4 kampelafilettä
  • 0,5 l kalalientä
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • luraus tyrni- tai sitruunamehua

    Kiehauta kalaliemi, valkoviini sekä tyrni- tai sitruunamehu. Kaada neste kampelafileiden päälle, niin että kalat peittyvät. Hauduta uunissa kypsiksi. Myös monet muut kalat käyvät kampelan sijaan. Keitinperunat mukana nautinnassa.

5. joulukuuta 2025
Taito, joka maksaa itsensä takaisin
5. joulukuuta 2025
Perkaaminen – puhtaan maun perusta
5. joulukuuta 2025
Taikinaan kääritty kirjolohi sopii niin arkeen kun juhlaankin
5. joulukuuta 2025
Makujen harmoniaa ja vaihtelua arkeen ja viikonlopun juhlistajaksi.