Majoitus

Miltä kuulostaisi höyhenen pehmeät unet meren rannalla Mummolan malliin? Herrankukkaron vanhan kalastajatilan erikokoisissa perinnerakennuksissa sekä hotellilaiva Arkkipelaguksessa on majoituspaikkoja kaikkiaan yli sadalle nukkujalle. Mummon, Mamman ja Vaarinmökkikin tarjoavat mukavia, tunnelmallisia hetkiä ja hyviä höyhenenkevyitä unia. Laineiden liplatus ja rauhaisa kalastajatilan miljöö rauhoittavat takuuvarmasti hyvään ja syvään uneen.

Herrankukkarossa ei ole yhden tai kahden hengen hotellisviittejä, mutta mökeistämme löytyvät kaikki tasokkaan majoituksen edellytykset, kuten suihkut ja vessat. Uskalikoille ja uusia kokemuksia pelkäämättömille voimme tarjota myös hieman erikoisempiakin majoituspaikkoja, kuten vaikkapa höyhenenkevyet unet Luksuslinnunpöntössä tai raikkaita pakkasunia Ryssänlaavulla nuotiotulen loimussa.

Herrankukkarossa vaalimme pitkän historiamme arvokasta kodikkuutta, nostalgista sisustamista, omaa rauhaa sekä hiljaisuutta ja kaikkea mikä saa vieraamme hyvälle mielelle.

Hotellilaiva Arkkipelagus

Meren päällä unikin maistuu paremmalta!
Tutustu laivaan

Tutustu laivaan

Kelotupa:

TUTUSTU MYÖS: