Aktiviteetit

Aktiviteetit

Herrankukkaro sijaitsee näköalapaikalla saariston sydämessä, ja sen ympäristöstä löytyy tekemistä ja kokemista niin urheilullisempaan, kuin kulttuurinnälkäisempäänkin makuun.

Kokouksen lomassa - ennen tai jälkeen - Herrankukkaron ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja aktiviteetteihin. Lähde saaristoseikkailulle Pirtukuninkaan kätköluolille, patikoiden jylhässä saaristoluonnossa tai veneellä sokkeloisten saarten lomassa puikkelehtien. Seikkailurata puissa tarjoaa vauhtia hurjapäille ja Torpparin pihapeleistä löytyvät lapsen ilo ja yhdessä tekemistä kauniissa saaristoluonnossa. Herrankukkarosta löydät juuri sinun ryhmällesi sopivaa tekemistä!

ASIAKKAIDEN SUOSIKIT:

RYSÄVENERETKI PIRTUKUNINKAAN KÄTKÖLUOLILLE

Veneretki läheiseen saareen kieltolain aikaisen pirtukuninkaan valtakuntaan. Menomatka taitetaan perinteisillä rysäveneillä Nimettömän saaren rantaan. Tutustutaan saaren pirtuajan kätköluolaan maistiaisten kera ja kuunnellaan tarinointia mielenkiintoisesta pirtuajasta. Retken päätteeksi nautitaan ranta-laavulla nokipannukahvit.

TORPPARIN PIHAPELIT

Hauskaa kisailua perinteisten pihapelien merkeissä. Lajeina vuodenaikojen mukaan esim. jousipyssyammunta, puhallusputkiammuntaa, löylyn heitto, sokkorata, väärän käden pallonheitto, hevosenkengän heitto, pähkinätehtäviä jne. Eli ryhmähenkisiä tehtäviä joukkueissa. Tässä jokainen löytää itsestään lapsen ilon!

PELASTUSPUKUKELLUNTA/TERAPIAKELLUNTA

Pelastuspukukellunta, terapiakellunta – haastavaa tai leppoisaa yhdessä tekemistä meren sylissä. Valintanne mukaan aktiviteetista voidaan rakentaa fyysisempi pelastautumisharjoitus tai voitte rentoutua aaltojen mukana taivasta katsellen. Voidaan toteuttaa avovesikaudella ja talvikaudella avannossa. Pukujen käyttöön opastetaan ja aktiviteetti toteutetaan oppaan opastuksella. Kellumaan pääsee 20 henkilöä kerralla, isoille ryhmille aktiviteetti voidaan toteuttaa yhdistettynä toiseen aktiviteettiin.

TUTUSTU MYÖS: