Saunapäivä Herrankukkarossa 27.7.

Saunapäivä Herrankukkarossa 27.7.2019

Herrankukkaro on mukana Ylen saunapäivä-hankkeessa. Tule mukaan kesän kuumimpaan tapahtumaan! Saunat lämpiävät ja pöydät notkuvat saaristolaisista herkuista.

"Ylen kesän 2019 kärkihankkeen, Saunapäivä-kampanjan, tavoitteena on juhlistaa suomalaista saunomiskulttuuria positiivisella ylpeydellä sekä saada yhden päivän aikana kaikki mahdolliset saunat Suomessa auki ja suomalaiset yhdessä saunomaan, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa!"

Herrankukkaro toimii valtakunnallisen saunatapahtuman pitopaikkana lauantaina 27.7.2019. Saunaparatiisin helmi, 124-paikkainen Maailman Suurin Maasavusauna, sekä 4 muuta saunaa ovat lämpimänä! Tapahtuman kruunaa legendaarisen Eino Grönin esiintyminen.

Tervetuloa!


Ohjelma 27.7.2019:

12.00 Tervetulotilaisuus ja tarinoita saaristosta.

12.30 Suomen virallisen Sauna-Samulin, Pentti-Oskari Kankaan positiivinen tarinatuokio suomalaisen saunan historiasta. Savusaunominen Saunaparatiisin kuudessa saunassa. 124-paikkaisessa Maailman Suurimmassa Maasavusaunassa, 35-paikkaisessa Kyläsavusaunassa, 10-paikkaisessa Mallassavusaunassa ja lisäksi myös Kelosaunassa ja Arkkipelagus-laivasaunassa.

Lämminvesikylvyt Kaislikkokylpylän lämmitetyissä suola- ja makeaveden altaissa sekä isossa altaassa - meressä.

15.30 Tutustumiskierros Saariston Kalastajakylään - tarinoita mm. rymättyläläisten pirtuajoista ja ryssänuuneista.

16.00-18.00 Villiruokapäivällinen. Metsän villimarjoja ja -sieniä, meren villikaloja ja peltojen sekä niittyjen herkkuja mm. villiyrttejä. Luonnossa ja luonnollisesti kasvanutta. Runsaasti villikalaa oman kalastajaisännän savustamana, loimuttamana ja halstraamana. Jälkiruokana villimarjainen emännän yllätys.

18.00 Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUDU MUKAAN!

27.7. Saunapäivä Herrankukkarossa
Ilmoittaudu mukaan tästä

TILAISUUS TÄYNNÄ!

Eino Grön

Erikoisesiintyjä: Eino Grön

Hinta:

Aikuiset 50 € /hlö, lapset (3-12v) 25 € /hlö

Sisältää: Tervetulotilaisuus, saunominen Herrankukkaron kuudessa eri saunassa, esittelykierros Herrankukkaron alueella ja villiruokapäivällinen.

Saapuminen: klo 12


Hinnat sisältävät ALV:n

Ilmoittaudu mukaan tästä TILAISUUS TÄYNNÄ!

TERVETULOA!

Pakettihintaan sisältyvät shampoot talon puolesta, sekä kaikki edellä mainitut palvelut.
Muistathan ottaa mukaasi pyyhkeen ja uima-asun.

Herrankukkaron savusauna

Tervetuloa mukaan!