Info

Herrankukkaro -Toisenlainen Maailma

Herrankukkaro on 41.000 saaren sylissä, Naantalin Rymättylässä sijaitseva, omanlainen, persoonallinen ja kiehtova kalastajatilakokonaisuus, jonne on rakentunut ryhmiä palveleva kokous-, koulutus- ja virkistyspaikka. Vaikka nimensä mukainen rauhan tyyssija sijaitsee saaristoluonnon keskellä, paikalle pääsee autolla Naantalin keskustasta 20 minuutissa ja uutta moottoritietä Helsingistäkin matkaa on vain rapiat kaksi tuntia.

Kun saavut Herrankukkaroon, astut vuosikymmenten takaiseen tunnelmaan. Suomalainen saaristoelämäkulttuuri perustuu aitouteen, alkuperäisyyteen ja vanhanaikaisiinkin arvoihin. Eksoottista, muttei primitiivistä. Paikka jossa on hyvä olla.

Saaristoluonto luo tiukoillekin kokouksille myönteiset puitteet. Eivätkä osallistujat juokse turhaan kaupungilla. Useimmat kokousjärjestäjät ovatkin viehtyneet osallistujien myönteisen positiiviseen vastaanottokykyyn ja asiaan sitoutumiseen. Esim. henkilökuntakoulutus on yritykseltä iso taloudellinen satsaus töistä poissaoloineen, joten ei ole jonninjoutavaa, minkälaisessa ympäristössä tilaisuus järjestetään.

Kokoustiloja on kylässä lukuisia, ja kokoustamaan mahtuu yhteensä yli 300 henkeä. Nykyaikaiset välineet - nettiyhteydet ja videotykit. Tiimityöskentelytiloja löytyy vaikka lintutornista rantalaavuun. Happihetket kokouksen lomassa tai jälkeen nojautuvat ympäröivään luontoon, sen historiaan ja kulttuuriin. Pirturetket rysäveneillä salakuljettajien kätköluolille ovat monelle hieno kokemus. Kylän neljä savusaunaa, joista yksi on 124 -paikkainen, maailman suurin Maasavusauna. Lisättynä Kaislikkokylpylän erikokoisiin lämminvesialtaisiin se antaa kokouspäivän päätteeksi matkan hyvään oloon. Talvisin pidämme myös avannon aina auki.

Vanhan kalastajatilan perinteisiin kuuluu kalastus ja saaristoruokien valmistus paikan päällä. Koivuniemen Jannen 20 lajin pöytä on saariston kuulu. Lämmin- ja kylmäsavustus, halstraus ja loimutus mahdollistavat samanaikaisesti jopa 20 erilaisen kalaherkun nauttimisen. Majoitusrakennuksia on toistakymmentä. Kaikki ovat eksoottisia, siistejä ja tunnelmallisia. Vaihtelua hotellimajoitukselle.

Ympärivuotisuus on suuria valtteja. Ei vuodenaika eikä sää ole onnistuneen tapahtuman esteenä. Päinvastoin. Kiireisin aika onkin syksy, talvi ja alkukevät. Noin 500 ryhmää vuositasolla, joista 1/3 ulkomaalaisia, edustaa yhteiskuntamme kaikkia aloja. Toimintamme keskittyy ennalta varanneiden ryhmien palveluun.

Henkilökuntaamme kuuluu noin 20 asiakaspalvelijaa. Asiakaspalautteiden mukaan palvelualttius on 4.8 viiden pisteen asteikolla. Koulutamme itseämme jatkuvasti ja nautimme ammattiylpeinä työstämme. Kiitoksilla jaksamme. Niitä me olemme saaneet. Monet kansalliset ja kansainväliset laatupalkinnot ovat antaneet meille entistä enemmän haastetta. Olemme onnellisia työssämme, keskellä Luojan lahjaa meille suomalaisille. Suomen saaristossa. Kuin herrankukkarossa.

Herrankukkaro on perheyritys, joka sisältyy saaristo- ja luontopalvelujen kokonaisuuteen, jossa on myös Höyrylaiva s/s Ukkopekka ja kolme charteralusta, Loistokarin saaren illallis- ja laituritanssipalvelut sekä Aurajokirannan suosituin suviravintola Vaakahuoneen Paviljonki sadan ilmaisen jazzkonsertin kera. Meiltä löydät koko saariston. Tervetuloa!