Tjänster » Boende

Boende

Hur skulle det låta med dunmjuk sömn precis intill havsstranden i någon av våra idylliska stugor? De olika stora traditionella byggnaderna i Herrankukkaros gamla fiskehemman kan härbärgera över etthundra gäster. Stugorna Mummonmökki, Mammanmökki och Vaarinmökki erbjuder mysiga och stämningsfulla stunder samt fjäderlätt sömn. Vågornas kluckande och den lugna miljön på fiskehemmanet borgar för en god och djup sömn.

Herrankukkaro har inga hotellsviter för en eller två personer, men våra stugor har alla moderna bekvämligheter, såsom dusch och toalett. För gäster som föredrar större komfort kan vi vid behov ordna femstjärnigt boende i ett hotell i närheten som vi samarbetar med.

För våghalsar som inte är rädda för nya upplevelser kan vi också erbjuda något mer exotiskt, såsom fjäderlätt sömn i den luxuösa ”fågelholken” eller frisk övernattning vid ett vindskydd intill flammorna av en lägereld.

Här på Herrankukkaro månar vi om vår långa historia av mysighet, nostalgisk inredning, avskildhet och stillhet, och allt som får våra gäster på gott humör.