Palvelut » Saunat ja kylvyt » Kaislikkokylpylä

Kaislikkokylpylä

Herrankukkaron kaislikkokylpylän virkistävät lämminvesialtaat ja paljut

Herrankukkaron savusaunojen yhteydessä löytyy merellinen Kaislikkokylpylä. Kaislikkokylpylän allasosastolta löytyvät lämminvesialtaat, paljut sekä saaristomeren raikkaalla ja kirkkaalle merivedellä täytetty merivesiallas. Kaislikkokylpylä sijaitsee Maasavusaunan ja Kyläsavusaunan yhteydessä, aivan saaristomeren rannassa. Allasalueelta ja saunoista on mahdollisuus käydä myös meressä virkistäytymässä tai talvisaikaan jopa avannossa!

Tunnelmallisella, myrskylyhtyjen ja patatulien valaisemalta allasalueella on tietysti myös täydet A-oikeudet.  Erittäin runsaasta juomavalikoimaista löytyvät kotimaiset suosikit ja ulkomaiset erikoisuudet. Juomat ovat tarjolla tietysti huurteisina ja helmeilevän viileinä suoraan kylmäkaapista. Allasosastolle on mahdollista tilata myös erikoisjuomia tai vaikkapa Isäntämme valmistamana pientä suolapalaa.

Herrankukkaron savusaunojen yhteydessä on modernit puku- ja suihkutilat miehille ja naisille.

Kiinnostuitko?

Ajatus, idea, toivomus vai jo pitkälle viety suunnitelma kokous-, koulutus- tai virkistyspäivän ohjelmasta? Kerro siitä meille ja me autamme tilaisuutesi ammattitaidolla maaliin. Pyydä tarjous ja myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä!

Pyydä tarjous tästä >>