Palvelut » Aktiviteetit » Leikkimieliset harrastukset

Leikkimieliset harrastukset

TORPPARIN PIHAPELIT

Hauskaa kisailua perinteisten pihapelien merkeissä. Lajeina vuodenaikojen mukaan mm. jousipyssyammunta, lankkuhiihto, nuotion sytytys, sokkorata, väärän käden pallonheitto, hevosenkengän heitto, pähkinätehtäviä jne. Eli ryhmähenkisiä tehtäviä joukkueissa. Tässä jokainen löytää itsestään lapsen ilon!

Kesto 60 - 90 min

SEIKKAILURATA PUISSA

Rataan kuuluu yläköysirata, joka kävellään vaijeria pitkin päästä päähän. Ja tämän jälkeen liu’utaan vaijeriliukua alas. Radalle ei tarvita erityistä ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö opastetaan seikkaperäisesti ennen radalle pääsyä ja kiipeilyradalla toimitaan oppaan opastuksella. Kaikki turvallisuusvarusteet sisältyvät seikkailurataan.

PELASTUSPUKUKELLUNTA/TERAPIAKELLUNTA

Pelastuspukukellunta, terapiakellunta – haastavaa tai leppoisaa yhdessä tekemistä meren sylissä. Valintanne mukaan aktiviteetista voidaan rakentaa fyysisempi pelastautumisharjoitus tai voitte rentoutua aaltojen mukana taivasta katsellen. Voidaan toteuttaa avovesikaudella ja talvikaudella avannossa. Pukujen käyttöön opastetaan ja aktiviteetti toteutetaan oppaan opastuksella. Kellumaan pääsee 10 henkilöä kerralla, isoille ryhmille aktiviteetti voidaan toteuttaa yhdistettynä toiseen aktiviteettiin.

Kesto n. 60 min

NUOTANVETÄJÄN OLYMPIALAISET

Erityisesti ryhmille, jotka haluavat kisailun lisäksi kokea aitoa, lapsuuden talven tunnelmaa… Lajeina mm. akantyöntö, potkukelkkapujottelu, kairaus, napakelkkaviesti, lankkuhiihto.

Kesto n. 60 min

POTKUKELKKASAFARI

Opastettu retki potkukelkoilla meren jäälle. Retkelle lähtijät varustetaan kaikilla tarvittavilla varusteilla. Safarin jälkeen nautitaan nokipannukahvit sekä nuotiolla itsevalmistettua tikkukalaa.

Kesto n. 60 min

SOLMUT HALTUUN!

Merimiessolmu, paalusolmu, jalussolmu, siansorkka ja ulkosorkka-solmut eivät ole mutkikkaita sitoa. Olit sitten maalla, merellä tai ilmassa, niin solmuja tarvitaan. Siis ilman vaikeasti avattavia umpisolmuja. Solmuja voidaan sitoa, niin ulkona kuin sisätiloissakin.

Kesto 60 - 90 min

VERI KIERTÄMÄÄN!

Leikkimielinen happihyppelyaktiviteetti ryhmätehtävänä kokouksen lomaan. Vaikkapa kahvitaukoon yhdistettynä virkistämään oloa ja vilkastuttamaan verenkiertoa.

Kesto n. 15 min

HERRANKUKKARON KEPPEILYT

Kehon hapetusta ja venyttelyä kokousten lomaan tai ennen saunaa. Ryhmän tarpeiden mukaan rakentuva liikuntatuokio sauvojen avulla. Sisältäen sauvakäytön "niksit", leikkimielisen mäennousu ja monipuolisen kehon venyttelyn.

Kesto n. 30 - 60 min

SIENIRETKI SAARISTOMAISEMASSA

Retkelle osallistujat saavat tietoa yleisimmistä ruokasienistä ja siitä, kuinka helppoa niistä on valmistaa hyvää, terveellistä ja täyttävää Villiruokaa. Kierroksen aikana tulevat tutuksi niin tatit, haperot kuin vahverotkin.

Retken aikana kerätään opittuja sieniä ja opetellaan käsittelemään ne oikeaoppisesti. Sienet paistetaan nuotiolla herkulliseksi savukalalla ja pekonilla höystettynä, sipulin ja mausteiden kera. Avotulen loimussa nautittu Villiruokaelämys on täydellinen, kun vastapaistettu sienipaistos nautitaan saaristolaisleivän päältä ja kyytipojaksi saadaan aitoa nokipannukahvia.

Kesto n. 2h.
Saatavilla elokuun alusta lokakuun loppuun.
Retki voidaan tarvittaessa toteuttaa myös sienestyskauden ulkopuolella.

HERRANKUKKARON POLKU

Kilometrin mittaisella vaelluksella tutustutaan Herrankukkaroon ja sen luontoon sekä muinaismuistomerkkien johdattamana tehdään aikamatka historiaan Ison Vihan aikaan Tapani Lövfingin seikkailujen muodossa Rymättylän vesillä. Retken aikana tehdään 4 - 5 kevyttä ryhmätehtävää. Kierros päättyy avotulille, joiden ääressä nautitaan "Herrankukkaron hönkäys"

Kesto 60 - 90 min

GEOKÄTKÖILY

Seikkailullista ja hauskaa luontoliikuntaa porukassa.
Satelliittipaikannusta hyödyntäen etsitään geokätköiksi kutsuttuja rasioita gps-laitteiden avulla. Tätä voisi kutsua nykyaikaiseksi aarteenetsinnäksi.
Jotkut purkit näkyvät jo kaukaa ja toisia joutuu etsimään harmittavan kauan, tämäkin on kaveriporukassa paljon hauskempaa.
(Gps-laitteet sisältyvät hintaan)

Kesto 1,5-2 h
 

PURJEHDUKSEN ALKEISKURSSI

Opettajina purjehduksen 6 kertainen Suomen mestari sekä kaksinkertainen Atlannin ylittäjä. Veneenä yli 50 v vanha mahonkikaunotar One off vene s/y Merimarja. Kurssi sisältää lyhyen teoriaopetuksen ja halutun määrän purjehdustunteja.
Osallistujamäärä maksimi 3 henkeä. Isommille ryhmille Naantalin Purjehdusseuran Hai- purjeveneitä tarvittava määrä opettajineen. Maksimi 8 venettä.

Ajankohta 1.5 - 31.10

Kiinnostuitko?

Ajatus, idea, toivomus vai jo pitkälle viety suunnitelma kokous-, koulutus- tai virkistyspäivän ohjelmasta? Kerro siitä meille ja me autamme tilaisuutesi ammattitaidolla maaliin. Pyydä tarjous ja myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä!

Pyydä tarjous tästä >>