Info » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ruokamissiomme

Herrankukkaro tarjoaa yhteistyöverkostonsa kanssa ruokaelämyksiä vierailleen missioinaan: Aitous, alkuperäisyys, vanhoillisuus, rehellisyys, nostalgisuus, yksinkertaisuus, ekologisuus, kestävä kehitys, paikallinen saaristolaisuus sekä luonnossa ja luonnollisesti kasvanutta villiruokaa. Tämä punainen lanka seuraa kaikkea ruokatarjontaa – aamiaisia, välipaloja, lounaita, illallisia ja aktiviteettiruokailuja: nuotionautiskelua, retkiruokaa, ruoan valmistuskursseja sekä kotiin vietävää tuliaisruokaa.

Herrankukkaron tarina

Kun kävelet parkkipaikalta alas
kalastajakylään, unohdat arjen
kiireet ja huolet kuin taikaiskusta.
Tunnet olevasi kuin herrankukkarossa...

#NBEFinland: 9 parasta asiaa Suomessa

Kuva: Fotostrasse

Herrankukkaro pääsi mukaan Helsingissä järjestettyjen Matkamessujen yhteydessä olleseen Nordic Blogger Experience -tapahtumaan, jossa kansainvälisesti menestyneille ammattibloggareille esiteltiin Suomea ja suomalaisia matkakohteita poikkeuksellisen laajalla otannalla. Bloggaajat saapuivat Turku Touringin opastuksella talviseen saaristoon ja Herrankukkaroon 12.1. vain muutamaa päivää ennen Matkamessujen aloitusta.

Suomeen uusi TV-kanava

Suomalainen kokous- ja virkistyspalveluja tarjoava matkailuyritys Herrankukkaro Oy tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan ja palveluistaan. Linnunpönttömajoitus, maailman suurin savusauna ja kaislikkokylpylä ovat saaneet kansallisia ja kansainvälisiä tunnustuksia. Pari vuotta sitten Työ -ja elinkeinoministeriö, MEK ja Suoma ry valitsivat Herrankukkaron Suomen parhaaksi matkailuyritykseksi. Matkailuyrityksenä se on myös yksi edelläkävijöistä sosiaalisessa mediassa.

Suomen Vahvimmat

 

Herrankukkaro on saanut jälleen Suomen Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat 2015 -sertifikaatin.

    Suomen Vahvimmat on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään!
    -asiakastieto.fi

Oivaa ruokaa Herrankukkarosta

Oiva on järjestelmä, jossa elintarvikevalvonnan tulokset tuodaan kuluttajien tietoon. Tarkastustulokset julkaistaan Oiva-raportteina internetissä. Oiva-raportissa arvioidaan hymynaamoin yritysten elintarviketurvallisuutta. Kun Oiva hymyilee, ovat asiat kuluttajan kannalta hyvin. -Oivahymy.fi

Tutustu Herrankukkaron hymyilevään Oiva-raporttiin täältä >>

Lue ja tilaa Herrankukkaron uutiskirje

Herrankukkaron uutiskirje on kuukausittain ilmestyvä kirje, joka sisältää tuoretta tietoa Herrankukkaron kuulumisista, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista uutisista sekä tietysti tarjouksista ja eduista.

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon uutuuksista, tulevista tapahtumista ja eduista ensimmäisten joukossa.Klikkaa tästä ja tilaa uutiskirje itsellesi >>

Herrankukkarosta Laatukeskuksen päättävä yhteisöjäsen

Laatukeskus tukee suomalaisten organisaatioiden omaehtoista laadun ja kilpailukyvyn kehittämistä.

Laatukeskuksen kansallinen tavoite on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Johtamistaan ja toimintaansa kehittävät yhteisöt ovat muita valmiimpia reagoimaan ympäristön muutosten vaatimuksiin.

Onnellisen miehen tarinoita -kirjasarja

Nyt on ilmestynyt "Onnellisen miehen tarinoita, osa 3". Tämä värikkäistä, hauskoista ja välillä koskettavistakin tarinoista koottu kirja on aidosti positiivinen ja itseironisella huumorilla höystettynä.

Kirjailija Jari Tervon valinta: "Löysin tämän syksyn Turun Kirjamessuilta muusikko ja yrittäjä Pentti-Oskari Kankaan onnellisesta miehestä kertovan kirjasarjan. Kirjailija lahjoitti teokset minulle ja raapaisi niihin vielä ystävällisesti nimikirjoituksensa." Helsingin Sanomat 23.10.2013